Відеогра "Я - Ісус Христос": дозволить відчути себе сином БогаВідеогра "Я - Ісус Христос": дозволить відчути себе сином Бога

З’явилася нова комп’ютерна відеогра «Я — Ісус Христос», яка дозволяє користувачеві відчути себе сином Бога. Правда її випуск все ще не відбувся. Відомо, що вона буде випускатися через Steam — онлайн-сервіс цифрового поширення, який захищає власника від порушення авторських прав.

Віруючі не зовсім однозначно відреагували на дану біблійну гру-симулятор. У світі існує чимало ігор для персональних комп’ютерів, приставок, смартфонів, причому деякі з них випускаються практично відразу для всіх платформ. Але все ж прогрес не стоїть на місці, тому поперемінно виходять нові ігри, і деякі з них викликають досить двоякі відчуття. Власне, саме такі почуття викликає нова відеогра «Я — Ісус Христос». Гравець в ній може побути в ролі самого сина Бога і спробувати створити ряд чудес.

Поки що був випущений тільки трейлер до гри, але і він встиг наробити галасу в ігровому середовищі.

Одними з квестів, які зобов’язаний пройти гравець, є наступні:

  • зцілення сліпого,
  • закінчення шторму,
  • наповнення кошика бідного рибою.

Крім цього в відеогрі будуть вставки цитат, взятих з Нового Завіту, які стали частиною біблійної відеоігри.

На сайті ігрової платформи Steam зазначено, що дана гра вийде в продаж незабаром, але терміни випуску не вказуються. У грі, згідно з попередньою інформацією, користувач зможе пройти весь життєвий цикл Христа. А коли частота серцевих скорочень наблизиться до нуля, це означає наступ страти Ісуса, коли його залишили вмирати на хресті. Також буде показаний етап воскресіння.

В анонсі гри йдеться про те, мовляв, чи замислювалися ви над тим, щоб бути схожим на нього — одного з найвпливовіших і відомих людей в світі? Станьте Ісусом Христом — найзнаменитішою людиною на нашій планеті в дуже реалістичною грі. Моліться разом з ним, робіть ті ж чудеса, які описані в Біблії. Причому серед «чудес» Христа виділяють не тільки годування і зцілення людей, але ще і вигнання бісів.

Чи готові ви боротися з сатаною в пустелі, виганяючи демонів і зцілюючи хворих людей? Або заспокоїти шторм в морі? — саме так триває опис гри, реліз якої все ще залишається невідомим.

Що стосується системних вимог, то:

  • ПК повинен бути на ОС Windows 10,
  • мінімальні вимоги по процесору — Intel Core i3-2100 (або AMD Phenom II X4 965),
  • 4 GB оперативної пам’яті (місце на диску — 2 GB),
  • з відеокартою GeForce GTX 550 Ti
  • Intel HD 620.

При таких параметрах гра буде йти лише на «мінімумі».

Втім, навіть такий базис інформації дозволив гравцям зрозуміти, що гра досить сумнівна навіть для тих, хто не є надмірно віруючим християнином. Деякі обурилися, що в грі показані виключно білошкірі персонажі, а інші говорили, мовляв, я — католик, тому подібне для мене виглядає як неподобство.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.